Saturday, 19 May 2012

bila orang lain lebih eksaited

Posted by dyh at 21:28

Alkisahnya, kakak ipar dan abang berada di bandung utk 3 hari ni, mereka jadi rambang mata tgk kain nikah. Siap offer nk beli kn utk kami walhal kami dh ada kain utk nikah. Siap pujuk diorg byr lebih, kami byr sikit. Haha.


Serba salah. Kalau tak terima kecik hati, jadi setuju sahaja. Mana tau, kami tak perlu bayar. Mungkin rezeki kami. Alhamdulillah.


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

SarahSyafiq said... Reply To This Comment

mungkin boleh guna untuk waktu lain pulak jugakkan kain tu :)

dyh said... Reply To This Comment

sarah, setuju sangat! thanks. diorg balik nnt xsabar nk tgk.

ciksusu said... Reply To This Comment

wah seronok la camtu!
bestnye kalau ade abg n akak nih ;)

dyh said... Reply To This Comment

beronok-ronok. rasa sgt beruntung ada abg akk ipar yg xlokek ni.

qaseh said... Reply To This Comment

Terima kasih follow blog saya yang tak seberapa..

Kat bandung banyak juga benda murah boleh beli. Kalau barang untuk goodie bag boleh dapat harga murah. Ermm.. kain lace tu bagi saya sama ja dengan harga di Jakel.. Mungkin saya tak pandai cari kedai yang murah. Kat sana susah nak jumpa chiffon beaded.. mungkin takde jual kat sana kot..

Selamat membuat persiapan untuk majlis. Buat persiapan awal-awal supaya tak kelam kabut huhu...

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling