Friday, 28 September 2012

Tema

Posted by dyh at 22:33
Ada lagi 6 bulan majlis terbesar bagi diriku. Dah lama fikir warna tema. Di sebabkan masa dua abang tema warna hijau dan kakak pilih ungu, jadi pilihan aku merah atau biru


Bila sampai butik, kak tini tunjuk kain warna biru. Jadi, grab je sebab dapat pakai baju baru nanti. Hehe


Jadi, kamu-kamu yang baca blog saya ni dah tahu kan warna tema rumah saya di majlis persandinganku,
B.I.R.U


Majlis sanding abang sulung dan abang kedua saya 6 tahun lepas. Diorg nikah selang seminggu.


Majlis kahwin kakak saya tahun lepas. Baju yang perempuan pakai jadi baju raya. Haha. Simple but nice!


Tadaaaa! Ni dia kain yang ditunjuk. Tunggu jadi baju je nanti.


Yang ni pulak 4 September hari tu pergi Nilai beli kain untuk keluarga tapi yang perempuan je sebab masa tu bawak duit cukup-cukup je. Yang ni akan jadi baju raya tahun depan. 


Bila tengok gambar keluarga masa kenduri kahwin, nampak pertambahan bilangn ahli keluarga. InsyaAllah, tahun depan akan bertambah lagi. =)


p/s : bergerak jugak checklist saya. 

8 comments:

ciksusu said... Reply To This Comment

nice la biru tu ;)
tak sabar nak tgok bajunye ;)

dyh said... Reply To This Comment

cik susu, dyh lagi tak sabar..hehe

Sharz said... Reply To This Comment

cantik kain biru tue!! =)

dyh said... Reply To This Comment

yeay, Thanks sharz. Kita tgk hasilnya nnt.

hdsykn said... Reply To This Comment

cantik nye biruu :D goodluck dyh!! and kite suka la blog awak comei je..hihi

dyh said... Reply To This Comment

thanks huda..biru dah jd warna kesukaan dyh ;)

s h a said... Reply To This Comment

Cantiknya kain tu...da jadi baju mesti lg cantik...btw, salam kenal...sy b2b seremban...follow kamu... :)

dyh said... Reply To This Comment

salam kenal sha..thanks, smlm tunang dyh bayar duit kat butik, baju tak siap lg.

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling