Thursday, 13 December 2012

Photographer telah di tempah

Posted by dyh at 14:24
Tunang saya telah menempah photographer untuk majlis di rumah saya. Setel satu perkara. Alhamdulillah.


Pakej termasuk hari nikah (30 Mac 2013 bersamaan hari sabtu malam ahad) dan bersanding (31 Mac 2013). Dia tempah dengan kawan ofis dia. So dapat la harga murah. Bajet memang nak bawah rm1500. Kan nampak tak betapa nak bajet duit sangat. Bukan apa tak nak nanti kene sound dengan mak abah. Kes seperti kakak saya lah.


sebenar nya pakej cam ni
-1 custom album 8x12
-150 pcs 4R with exclusive design album
-4 pcs 8R
-1 pcs 8R with high quality wood frame
-1 pcs 12R with high quality wood frame
-DVD softcopy
-FREE outdoor photoshoot
RM 1599


kawtim harga dengan dia dapat la rm1300. Sangat berpatutan kan. Tak kisah la mcam mana pun. Yang penting dah ada photographer.


Yang belah tunang saya free photographer sebab termasuk dalam pakej catering.

5 comments:

Cik Awin said... Reply To This Comment

murah la pakej photo-g tu...

dyh said... Reply To This Comment

cik awin, murah sangat. sebab susah sekarang ni nak dapat semurah tu untuk 2 hari.

s h a said... Reply To This Comment

Murahnye dear.Nak jugak.Sha pon bajet nak murah2.Last lebih cket dari bajet sha.Beshnye dapat yg murah.Banyak jgk dalam pakej tu.

cik mah said... Reply To This Comment

huray...seronoknyer dah tempah dah kan....

dyh said... Reply To This Comment

sha, lebih sikit tak pe, kangan lebih banyak. Hahaha, bahaya tu

cik mah, lega sangat, kalo boleh lg 2 bulan, preparaton kene jadi 90%

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling