Thursday, 10 January 2013

Kedai Borong Makanan Ringan

Posted by dyh at 07:57
Entry kali ini saje nak share kedai borong makanan ringan
atau orang Jawa panggil JAJAN ;)


Bagi mereka yang berada di Kajang, Bangi atau Serdang
bolehlah datang 
sampai kedai tu mesti rambang mata


Bagi mereka yang nak buat birthday party anak-anak
boleh dapatkan barang di kedai tu
tahun lepas cari gift besday party nephew kat sini
tak lupa jugak beli biskut timbang


Barang mainan pun ada
Biasa peniaga kecil memang beli borong


Harga memang harga borong
Tapi hari tu beli dapat kawtim harga lagi murah


Gambar dibawah contoh yang diambil berserta kuantiti atau berat dan harga sekali
Boleh buat perbandingan, mana tau tempat lain lagi murah ke








Ni marshmallow 1kg 


4 comments:

s h a said... Reply To This Comment

Menarik2.Kat mane ni dear?Sebab penah denga kt subang ada kedai borong besh.Tapi sha duk kajang.Kalau lagi dekat lagi bagus.Hehe. :)

cik mah said... Reply To This Comment

setuju...lebih kurang harga dekat NSK..murah2 kan....beli bnyak2 pun still in bdget..seronok...

orked violet @ SYA said... Reply To This Comment

ap nme kedai nih dear??

dyh said... Reply To This Comment

sha dan sya, kat kajang, nnt dyh buat entry kedudukan kedai tu.

cik mah, masa beli, beli lebih, anak buah suka pow, hehe..sambil tolong sambil mkn.

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling