Monday, 7 January 2013

Progress Gift, hadiah buat tetamu

Posted by dyh at 15:43
Entry sebelum-sebelum ni ada cerita pasal plan buat paper bag kecik dari kertas
boleh refer link di bawah


Tapi tiada tutorial sebab macam susah nak ajar step by step
buat pun try n test sendiri
tgk contoh yang ada
MAAF YE


Kalau nak, mai datang kenduri chek ;)






dah siap 400pcs paper bag cute lagi comel 
:)
inilah paper bag yang dibuat sendiri oleh bakal pengantin
tunang tolong masukkan gula-gula dan stapler bahagian atas



Gula chewy 
Ada 4 jenis : oren, strawbery, anggur, coklat
beli di kedai borong di kajang
sederet dengan Maybank
di pekan yang sibuk tu

5 comments:

cik mah said... Reply To This Comment

huyoo...gigihnyer wat yg kecik2...lama x nk siap???bnyk wat???

orked violet @ SYA said... Reply To This Comment

aLoLo. comeL nye!!! =)
ad few colours ek???

dyh said... Reply To This Comment

cik mah, mmg gigih, rasa org lain tak sanggup, seribu lebih..

sya, comel sgt B), mcm2 warna, masih dlm pembikinan

s h a said... Reply To This Comment

Comelnye.Kreatifla kamu dear.Selamat berDIY.Ouh...dekat pekan kajang eyh.Hehe.Thanx for info dear.

dyh said... Reply To This Comment

sha, thank for ur compliment..hehe..yup..sederet dgn maybank kajang

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling