Sunday, 10 February 2013

Fitting baju sanding

Posted by dyh at 07:52
Dapat call dari butik suruh datang fitting baju. Baju nikah dia tak amik lagi.
Dulu kata nak buatkan baju nikah jubah moden, tup tup baju peplum pulak.


Actually baju ni tak siap lagi, bahagian bawah tu yang tak abes jahit.
Masa datang, dia tengah nak jahit veil.
Tudung pun tak buat lagi.
Dia sorang buat tak cukup tangan.



Sila abaikan muka yang tak semenggah tu. Haha


Masa nak sarung, cuba sarung masukkan kaki dulu, dah agak mesti tak leh tarik sebab sangkut kat peha, HAHA, ye saya nye peha cam drum stick. 
Semua orang tertipu dengan kekurusan saya.
so kene sarung dari atas. 


7 comments:

Diyana said... Reply To This Comment

bju cmni.. mmg xleh masuk ikut bawah...
peha & popong besar...
ahakz!!

Princess Feyqa said... Reply To This Comment

kalau fyqa mesti xmuat wakaka

sarahhernyzar said... Reply To This Comment

sara pn peha drumstick..
peplum sesuai ke dgn peha drumstick ?
sara nak gak try pakai peplum
ngeh ngeh. tingin oit nk pki tp x yakin.
so pandang sepi sajo.. sobs..

orked violet @ SYA said... Reply To This Comment

Sya jgn kate nak sarong. siLap2 nk try pon org butik tu xbg. hoho

dyh said... Reply To This Comment

@diyana, yeke, haha, mana nak taw, tak biasa pakai bj ketat2..hehe
@princess fyeqa, ni pn berat tururn, sbb tu muat, kene maintain ni..
@sarahhernyzar, tak pasti, tgk la masa fitting nnt..tak ok, ada gak yg g pnjm bj kt butik
@sya, ni sbb fitting, bg ler..haha..

cik mah said... Reply To This Comment

cntik...bj kita lebih kurang lah dear...

dyh said... Reply To This Comment

cik mah, haah..kaler je lain tone..

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling