Friday, 15 February 2013

Helmet

Posted by dyh at 21:02
Okeh, hantaran kali ni bagi baton kat kakak ipar, hehe, dia kreatif bab gubah ni..lg pn kalo pengantin yang buat, haru, mana ada masa ni..


Nak jimat dan tak nak penuhkan bekas hantaran dalam bilik, jadi recycle balik kakak punya, ala beza dua tahun je kot, kihkihkih


tetibe tunang list barang dia, okeh, kamera, jam tangan, kasut (eh ada ke lupe plak, ke dia dh pakai kasut tu), hoi apa lg eh, otak tak leh fokus dah, yang ingat benda yang dia beli senyap-senyap iaitu HELMET! brg lain dia bgtaw tp yang ni br dpt taw, hampeh. grrrrr


alamak, cam takde dulang jek utk helmet tu duduk. eh letak la! :)

4 comments:

Miss Dilla said... Reply To This Comment

Coolnyer hantaran tauk helmet... ltk je seketul ats dulang.. :)

http://anotherstepofus.blogspot.com/

orked violet @ SYA said... Reply To This Comment

hehehe. comeL. cmne nk meng-deco tu??hehehe

Cik Awin said... Reply To This Comment

helmet besar gabak buh ats dulang, heheheh...comel...

dyh said... Reply To This Comment

Miss Dilla, cool!! mmg taruk je atas dulang, bekas hantaran bentuk sangkar, mmg out lah.

sya, takde idea lagi, serah pada kakak ipar

cik awin, sapa yg tukang bwk la kene hati2

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling