Tuesday, 19 February 2013

Kek idaman

Posted by dyh at 22:59
Sekarang ni popular kek ton atau ombre cake..suka suka


terus emel kat kawan, nak macam ni, kaler itu ini, ewah-ewah haruslah bg idea kannn..dia ni my bff, masa tunang pun dia yg buatkan ikut design dan kehendak kwn baik dia ni..hahaha


Alamak, tetibe tak tau nak pilih warna biru ke pink..


Sweet sangat!


Tapi mungkin tak combine sekali dan tindan kek by tingkat
Buat asing2 sebab fobia pulak kalo kek tu lari atau rosak

masa abang kahwin pun kek melekat kat kotak, abang la salah tak bgtaw kami yang dia nk pi amik kek 3 tingakt, ha kau sekali comot2, ktorg coverline yg rosak tu ngadap pengantin bukan ngadap tetamu

macam masa tunang, kek dari pihak tunang, buka buka mak aih macam ni jadinya



Bole klik kat Rujukan kek bermacam contoh kek.



Nilah kek tunang yg kawan buat ikut design yg dyh nak.
Full dengan cheese choclate

3 comments:

cintabella said... Reply To This Comment

dear..combine warna biru dengan pink..alahai cantiknyaa :)

dyh said... Reply To This Comment

@cintabellathanks idea tu..nnt try tny kawan

eddany @ WE said... Reply To This Comment

cute ok kek tu...
btw salam kenal dari WE

http://wehmimpiindah.blogspot.com/

Post a Comment

Jom tinggalkan pandangan anda ;)

 

Right Here, Right Now Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei and Penciling